QUI SOM

EMPRESA

Forats Sportwear SLU som una empresa de referència en el sector tèxtil que col·laborem amb Fundacions, Escoles, Equips, clubs…
Ens dediquem a la fabricació de vestuari esportiu personalitzat per la pràctica de tota mena d’esport.

MISSIÓ

Poder vestir qualsevol que vulgui ser el nostre client. Valorant molt la comoditat i la qualitat i un bon servei als nostres clients.

VISIÓ

El departament de disseny i patronatge es comprometen a ser el vostre sastre i poder plasmar a mida les necessitats dels nostres clients, motivant així un sentiment de pertinença.

KNOW HOW

El nostre "Saber fer" ens ajudarà a portar a l'èxit els projectes en què col·laboren. Experiència i coneixements a la vostra disposició.

MARCA FORATS

«Dedicació i compromís en la fabricació de moda urbana i moda esportiva»

Des de 1995, a Forats Sportwear SLU creem, assessorem, dissenyem i fabriquem roba per a la pràctica de qualsevol esport. Dia a dia creem esperit d’equip i identitat corporativa a través del vestuari esportiu de molts Clubs, Escoles, Fundacions, i tota mena d’esdeveniments esportius arreu del territori nacional.

Amb més de vint anys d’experiència en el sector i coneixement del mercat, treballem amb eficàcia, professionalitat, compromís, confiança i absoluta implicació.

Valors que defineixen i asseguren el nostre bon servei.

Forats Sportwear, crea una nova generació de roba per a la pràctica de qualsevol esport, combinant materials funcionals i tècnics d’alta qualitat, un atractiu disseny i una imatge corporativa perfecte, tot a mida i a demanda del nostre client.

Oferim la roba esportiva personalitzada segons les teves directrius, gustos i necessitats.

No t’ho pensis més i truca’ns!